Energieffektivisera mera – med en app

Många har en eller flera så kallade “smarta” produkter i hemmet och/eller på arbetsplatsen. Förutom mobiltelefonen och andra teknikprylar så har även vanliga vitvaror ersatts med smarta vitvaror av olika slag. Nu finns en app som gör det enkelt att spara in på energiförbrukningen i ditt smarta hem.

Få koll på energiförbrukningen med en app

Med hjälp av Greenelys app får du koll på energiförbrukningen och kan göra ditt hem ännu mer klimatsmart. Framförallt är det tacksamt för plånboken att kunna styra över sin egen elförbrukning och ha full kontroll över hur elen används. Med hjälp av appen kan man analysera elförbrukningen för att enkelt åtgärda en ökande elanvändning. På så vis får man ingen överraskning när elräkningen kommer och kan därför göra upp en bättre budget varje månad. Bra för plånboken och för miljön.

Skaffa ett passande elavtal

Hos Greenely kan man även ansöka om elavtal. Till skillnad från många andra elbolag erbjuder de sina kunder ett elpris till spotpriset. Eftersom elpriset varierar varje timma under dagen kan man anpassa sin elanvändning till när elen är som billigast och sänka sina elkostnader. Tack vare att elpriset hos Greenely varierar och anpassar sig efter spotpriset så slipper man betala onödigt mycket för elen. Exempelvis kan man ladda sin elbil på natten när elen är som billigast och spara tusenlappar varje månad.